2018. június 2-án újra Ez az a nap! a Budapest Arénában

Az Ez az a nap! célja, hogy minden évben legyen egy olyan nap, amikor a keresztény hívők – felekezeti hovatartozástól függetlenül –  közösen dicsőítik Jézust.

A már hagyományosan a tavasz végén megszervezett nemzetközi és ökumenikus rendezvénynek ismét a Budapest Aréna ad otthont június 2-án. Az Ez az a nap! stábja a korábbiakhoz hasonlóan idén is jól ismert, külföldi előadókat, és a keresztény körökben szinte mindenki által ismert hazai zenei szolgálókat hívott meg. Az est fő fellépője az egyik legnépszerűbb kortárs keresztény énekes David Crowder. Az este egyik legjobban várt dicsőítő koncertjét az angliai Worship Central dicsőítő csapat adja. Fellép Pintér ííbéls, valamint Balogh Mihály, Prazsák László, Oláh Gergő, Dobner Illés, PZM zenekar, Csiszér László, Eddy, Andelic Jonathan és a Hidden Kingdom.

A gyermekek számára most is külön programmal készülnek a szervezők, missziós szervezetek bemutatkozása látható a Misszió Expón, megszervezik a 24 órás dicsőítést, és a rendezvényt megelőző napon (június 1.) dicsőítésben szolgálók számára konferenciát szerveznek.

Várják mindazokat, akik szeretnének együtt ünnepelni keresztény testvéreikkel, és megélni az összetartozás örömét felekezeti hovatartozástól függetlenül.

Honlap: http://ezazanap.hu/ez-az-a-nap-2018/

Minden vélemény számít!